Adidas EQT Support ( Core Black / Turbo ) 2


Hyvää Ystävänpäivää kaikille! Toivottavasti moni on viettämässä oiken mukavaa ja rentouttavaa päivää läheisten kanssa. Sitten itse asiaan, hetki sitten oltiin EQT:n lanseerauksessa ja nyt sitten päästään ihan keskittymään kunnolla tähän Adidas EQT Support ADV sneakeriin. Ulkonäöllisesti tykkään tästä mallista erittäin paljon, erittäin hillitty malli ja ulkonäkö pienellä pinkillä piristyksellä. Idea tähän pinkkiin väriin on tullut siitä, että se on täysin vastakohta alkuperäiselle värille, mitä käytettiin ensimmäisissä EQT malleissa. Alkuperäisissä EQT malleissa väreinä toimi valkoinen, harmaa sekä vihreä.

Mukavuutta näissä on, päällinen on erittäin miellyttävä ja pohjakin menevä. Boostiin verrattuna tietenkin puhutaan vähemmän mukavasta kengästä eli mitään hirveän raskasta ja pitkää päivää en välttämättä näillä vetäisi, sillä päivänpäätteeksi kyllä varmasti jalat ovat rasittuneet. Toki tähän vaikuttaa se mihin on tottunut, itse boostiin tottuneena olen tätä mieltä, mutta taas henkilö jolla ei ole kokemusta Boostista varmasti pystyisi pitämään näitä ihan päivittäin päivästä riippumatta.

Kummalla nämä näkisin sitten paremmin päällä, miehillä vai naisilla? MOLEMMILLA, monet erottelevat miesten ja naisten sneakerit.. Omasta mielestä sellaista jakoa ei ole. Sneakerit ovat täysin unisex tossuja, enkä lähtisi esim värin tai mallin perusteella jakamaan. Toki on olemassa tiettyjä julkaisuja, joita markkinoidaan esim. naisten packinä tai naisten versiona, mutta sekään ei tarkoita sitä etteikö miehet pystyisi sitä käyttämään, omastakin kokoelmasta löytyy naisten packiin kuuluvia kenkiä ja hyvin ne menevät jalkaan. Tosin naisille tarkoitetuissa julkaisuissa koot loppuvat yleensä siihen about 42 kohdalle, eli ihan kaikki eivät sitä saa mahtumaan jalkaan.

Onko 2017 EQT:n vuosi Adidaksella?

Kyllä. Uskon, että tänä vuonna nähdään paljon erilaisia EQT malleja sekä värivaihtoehtoja niihin. Monet ovat varmasti myös huomanneet, että Adidas selvästi boostaa tällä hetkellä tätä mallia ja haluaa sille saman myrskyn, mitä NMD oli viime vuonna ja Ultra Boost sitä edellisenä.  En välttämättä näe TÄYSIN samantyyppistä haippia ja myrskyä mitä NMD tarjosi, mutta lähelle varmasti. Siinä kohtaan kun EQT malleja tulee entistä enemmän Boost-pohjalla, niin siinä kohtaan tämä EQT ruusu puhkeaa.

Tämän mallin löydät esim adidaksen omilta sivuilta, johon pääset tästä! (149€)

  • Home Of Sneakers / Shava Sofy

 


2 ajatuksia aiheesta “Adidas EQT Support ( Core Black / Turbo )

    • Home Of Sneakers Artikkelin kirjoittaja

      Joo onhan näistä ensimmäisen julkaisun mukana tullut boost versio, mutta seuraavia odotellessa.

Kommentointi on suljettu.