Adidas NMD R2 PK White / Red


Wuz Good Fam?

Mitä HOS FAM:ille kuuluu? Toivottavasti kaikilla menee hyvin ja fiilis korkealla! Pitkään aikaan en oo kirjotellu tekstiä tänne kunnolla, mutta tänään on sellanen fiilis että näppäimistö kuumaks! Kävin viime viikolla kuvailemassa nämä NMD_R2 PK ja on kyllä raikkaat kesä tossut, kesään kuitenkin kuuluu ne klassiset valkoset sneakerit, Vai mitä?! Ja kyllä se kesä pikkuhiljaa saapuu meille tänne pohjoiseen, älkää huoliko. 😀

 

MITOITUS

 

Mitoitukset näissä on jälleen kerran hieman erilaiset. En oikein ymmärrä miten yhdestä mallista saa väännettyä niin erikokoisia kenkiä vaikka samasta mallista kyse. JA ennen kuin joku sanoo, että päällys materiaali vaikuttaa mitoitukseen, niin voin sano että löytyy monia muitakin Primeknit NMD malleja ja ne tuntuvat selvästi isommilta näihin verrattuna. Otetaan vaikka esimerkkinä NMD OG PK, itselläni on niistä 39 1/3 ja ne ovat oikeastaan todella tilavat. Tässä R2 Primeknit mallissa mulla on taas 40 koko ja se tuntuu pieneltä. HOW adidas? HOW? Ja tästä varmaan moni pystyykin loogisesti päättelemään, että kannattaa napata vähintään puoli kokoa isommat mitä normaalisti käyttää! 🙂

 

OUTFIT

 

Normaalisti tässä kohtaan kertoisin miten yhdistäisin juuri tämän mallin outfittiini, mutta mielestäni NMD alkaa olemaan meille kaikille jo niin tuttu malli ettei sitä välttämättä tarvitse kertoa. Vitsi vitsi totta kai mä pari vaihtoehto heitän tähän! 😀 Oma henk. koht. lemppari NMD kanssa on Joggerit tai Tights pantsit ! Yleisesti ottaen Joggerit on mun mielestä melkein aina varma valinta, jos tahtoo “esitellä” kenkiä. Ja toki säiden salliessa rennot shortsit ja nämä on täydellinen combo rentoon lookkiin! Mimmeillä taas itse fiilaan sellaisia.. miten sen nyt selittää “trikoo bootcut” housuja ? Toivottavasti se on oikea termi niille housuille, mutta anyways tykkään niistä siinä mielessä että ne peittävät melkeinpä koko kengän mutta lowkey style sneakerit pilkahtelevat lahkeen alta. 

MISTÄ?

 

Tilasin nämä DefShop.fi nimisestä Saksalaisesta nettikaupasta. Erittäin näppärä ja helppoa tehdä tilaus ja toimitus on kaiken lisäksi nopea. DefShopin sneaker-valikoima on mielestäni erittäin hyvä, törmäsin jopa muutamiin vähän spessumpiin kenkiin jotka ovat  loppuunmyytyjä melkein kaikkialta. Eli siis yllätyslöytöjä voi tehdä. Veikkaan että monille DefShop ei ole niin tuttu täällä Suomessa, mutta suosittelen käymään tsekkaamassa!

Jos jollain nousi himo saada nämä kesäksi, niin TÄSTÄ pääset suoraan kyseisiin sneakerihin! Samasta mallista löytyy myös toinen versio, jossa päällinen on musta. Muuten täysin samoilla punaisilla yksityskohdilla ja valkoisella Boostilla! 

  • Home Of Sneakers / Shava Sofy