Ballzy – All About The Jordan’s


Wuz godi goood FAM! 

Jokunen hetki sitten tein artikkelin Ballzy Storesta ja tänään jatketaan samalla storella, mutta keskitytään yhteen aihealueeseen! JORDANS! Moni teistä varmasti näki muutama viikko takaperin Ballzyn, Stancen sekä HOSin samassa kojussa sneaker messuilla ja juuri tästä samasta storesta on nyttenkin kyse. 

Ballzy tarjoaa Suomen laajimman valikoiman Jordan kenkiä, sekä asusteita. Jordan hyllystä löytyy niin klassisia GR (general releases) tossuja, kuin myös vähän harvinaisempia limited edition “jorkkuja”. 

Kuvista näette hieman tätä myymälän “Jordan aluetta”, mikä keskittyy täysin Jordanin tuotteisiin. Oma kenkä seinä, asusteita perus lippiksistä huppareihin yms. sekä tietenkin performance puolta. 

Henkilökohtaisesti omat suosikkini Jordaneissa on ykköset ja aina kun niitä Ballzyyn tipahtaa miellyttävässä CW:ssä (color way), niin tämä herra ainakin suuntaa kohti Espoota hakemaan ne sieltä!

Mielestäni valikoima on Suomen mittakaavaan nähden erittäin hyvä, emme kuitenkaan ole mikään överi jordan fani maa, joten määrällisesti tossuja on hyvä määrä. Kysyntä Jordaneiden kohdalla on selvästi nousussa, mikä on todella hieno asia ja uskon, että mitä enemmän kysyntää on, sitä enemmän pystyy myös Ballzy lisäämään kenkiä valikoimaansa. Tällä hetkellä Hyllystä löytyy esim. J1,J2,J4,J5,J6,J13 ja myös Jordanin mukavat kävelytossut Eclipset.

Jordan osastolta löytyy myös yllättävän paljon vaatetusta. Shortseista huppareihin, joka lähtöön jordan fanille kangasta päälle. Laadullisesti jordanin vaatteet tuntuvat yhtä laadukkailta, kuin Nike Sportswearin tuotteet, eli sen mukaan mitään moitittavaa niissä ei ole. Ja kaikille lippisihmisille, asuste puolelta löytyi myös Jorkku lippiksi, joten jos capiä käytät ja jorkkua fiilaat niin nokka kohti Ballzy storea!

 

Ainiin! Jos päädyt käymään Espoossa Ballzyn myymälässä niin kannattaa mainita “HOS25” ! Sillä saa nimittäin 25% alennuksen myymälän tuotteista (ravintoaineet proteiinit yms. eivät kuulu tähän). 

 

Ballzy Espoon käyntiosoite on Oravannahkatori 3, Espoo. Helpoiten pääsee autolla suoraan Storen eteen ja kiekollinen parkki tai Kampista bussilla pääsee hyvin paikanpäälle! Suosittelen käymään, sillä Ballzy antaa samalla tietynlaisen koripallo store elämyksen ja tunnelman, mitä missään muussa kaupassa suomessa ei saa. 

  • Home Of Sneakers / Shava Sofy