Diesel S-KBY


Näin alkuun pitää kyllä sanoa, etten olisi koskaan arvannut kuvaavani Dieseliä, puhumattakaan heidän sneakereista. Monilla tuskin tulee ensimmäisenä mieleen sneakerit, kun puhutaan Dieselistä. Ensimmäinen asia mikä tulee monilla ensimmäisenä mieleen (myös minullakin), on farkut ja sitähän Diesel on, farkkubrändi (pääsääntöisesti).

Mutta, nyt on kyllä Diesel yllättänyt. Kiva nähdä, että Diesel on ottanut perinteisten nahkakenkien vierelle myös sneakerit, jotka edustavat selvästi nykyaikaisempaa lookkia. Mielestäni tämä S-KBY on on iso harppaus eteenpäin, mutta kuitenkin ollaan otettu huomioon oma asiakaskunta, eikä lähdetty vetämään täysin samaa linjaa mitä nykypäivänä kaikki sneakerit ovat. Toki tässäkin löytyy niitä nykypäivän elementtejä, sukkamalli, kudottu päällysmateriaali, foam pohja, visuaaliset nauhat yms.

Usein multa kysytään mitä housuja missäkin kuvissa on käytössä. Joten tässä vaiheessa on hyvä kertoa, että kuvissa olevat housut ovat Dieselin Joggjeansit (084HH).

Mielestäni kyllä hyvännäköiset ja mukavat jalassa, ei mikää hypebeastin ensimmäinen valita, mutta kuten sanoin tuskin sitä on haettu, vaan enempi sneakeria joka sopii dieselin brändiin.

 

 

 

Home Of Sneakers / Shava Sofy