Fila Bubbles OG Is Back !!


OG IS BÄK! 

Kyllä vain, Fila teki sen ja toi vanhat kunnon Bubbles mallit takaisin. Viime kerrasta on jo 20 vuotta kun nämä nähtiin kauppojen hyllyllä. Fila Bubbles on omalta osaltani jännä malli. Alkuun nämä tuntuivat vaikealta mallilta, mutta ei mennyt kauaa kun fiilikset muuttuivat. Itselläni muuttui fiilikset Bubblesia kohtaan kuvausten aikana. Mitä pidemmälle kuvaukset etenivät, sitä siistimmäksi nämä muuttuivat. Bubbels on yksinkertainen, mutta samalla myös räväkkä ja huomiota saava kenkä. Trust me guys you dont wanna miss on these badboys!

Filan Bubbles malli on Suomessa myynnissä vain The Athletes Foot:ille ja heillekin tullut vain rajoitettu erä, joten kipin kapin TAF:ille hakemaan omat bubblesit! The Athelets Foot on myös lanseerannut nettikauppansa, joten homma on tehty vielä helpommaksi! Fila Bubblesit pystyt tilaamaan siis helposti myös nettikaupan kautta kotiovelle TÄSTÄ ! 

Itse näkisin Bubblesit juuri Joggereiden tai vähän leveämpien farkkujen/housujen kanssa, sillä tämän kaltainen retro sneakeri ansaitsee myös retron kokonais lookin. Mitoitus on myös isoa, joten suosittelen puoli / kokonaisen koon pienempään menemistä!

 

 

  • Home Of Sneakers / Shava Sofy