HOS SQUAD @ TAF TAMPERE VIP EVENT 4


Ensimmäistä kertaa oli kokoHOS SQUADsamassa paikassa, samaan aikaan! Se on kyllä harvinaista herkkua. Onneksi kohta koko squad asustelee Helsingissä ja saman katon alle pääseminen ei vaadi kokonaista tapahtumaa! Tästä päästäänkin aiheeseen, eli mikä meidät kaikki toi samaan paikkaan? Tampereen TAF myymälä avattiin samoihin aikoihin Block Festin kanssa ja tästä syystä TAF järjesti Tampereen uudessa myymälässäTAF x Block Fest VIP Pre Partyn”. Ja sinne me lähdimmekin!

 

 

ENSIMMÄISTÄ KERTAA LIVENÄ ESIINTYMÄSSÄ ?!

Tapahtuman aikana myös MINÄ pääsin ensimmäistä kertaa esiintymään! Hostasin paikan päällä livenäguess the sneaker-peliä johon pääsi kolme henkilö henkilöä arvailemaan kenkiä silmät sidottuna. Voittajille oli tarjolla vapaavalintaiset Adidaksen sneakerit hyllytä ja jokainen kolmesta sai itselleen kengät! En koskaan ajatellut, että joku päivä joudun ihan livenä esiintymään HOSin ansiosta. Kameran takana/edessä on niin paljon helpompi olla, jos ei lopputulos tyydytä niin aina voi ottaa lisää materiaalia. Livenä ei pahemmin kelata taaksepäin tai oteta uusiksi.. Anyways! Oli kyllä siisti kokemus ja ensimmäisestä kerrasta oppii paljon! Ensikerralla ollaankin jo ammattilaisia. :D

 

 

Kiitos TAFille tapahtumasta ja ennen kaikkea HOS SQUADille! Ketä tähän HOS SQUADiin kuuluu? Tehdään siitä ihan erillinen postaus joskus ;)

 


4 ajatuksia aiheesta “HOS SQUAD @ TAF TAMPERE VIP EVENT

 • Jim Leväsluoto

  Oisko mitenkään mahollista saada enemmän kuvia mitä paikalla otettiin?

  • Home Of Sneakers Artikkelin kirjoittaja

   Moikka, Nämä kuvat olivat meidän kuvaajan puolelta ottamia. TAFin omalla kuvaajalla on varmasti enemmän kuvia, mutta meillä ei ole mitään tietoa mihi ja milloin he julkaisevat heidän ottamansa materiaalit.

  • Heikki

   Moi Jim, laitetaan ensi viikolla TAF:n somekanaviin + sivuille lisää kuvia eventistä.

Kommentointi on suljettu.