New Balance 247 ( Mens & Wmns)


Tyylikäs, käytännöllinen ja hyvän hintainen, sitä kaikkea on New Balancen 247-malli. 

 

On harmillista huomata, että nykypäivänä moni keskittyy vähän liiankin paljon “haippi julkaisuihin” ja unohtaa ne oikeasti hyvät ja toimivat mallit sekä värivaihtoehdot.

 

En tietenkään sano että se olisi väärin, mutta esim. tässä tapauksessa tämä NB 247 on malli, joka uutena siluettina on mielestäni ollut erittäin toimiva NB:n rivistöllä. Se on tuonut mukanaan jotain uutta ja erilaista perinteiseen NB:n rivistöön. Toki tässäkin mallissa tulee NB:n ominaisuuksia ja brändille ominaisia elementtejä esille. 

 

Tänään meillä olisikin kaksi miesten CW:tä (color way), sekä yksi naisten CW esittelyssä!
Se mikä minuun vetoaa näissä kahdessa mallissa, on tietenkin syksyn tullessa värit. Maanläheiset ja voisiko jopa sanoa “syksyiset värit” toimivat! Ja varmasti te, jotka olette pidemmän aikaan seuranneet toimintaani, tiedätte mitä mieltä olen gum bottomeista. Tuohon kumipohjaan ei vaan voi kyllästyä, joku siinä vaan on että kengät joihin laitetaan ruskea kumipohja osuu ja uppoaa joka kerta.

Naisten mallista tulee taas esille toinen elementti, mikä saa minut tykästymään johonkin tiettyyn kenkään, yksityiskohdat. Jostain syystä olen niitä ihmisiä, jotka keskittyvät niihin pienen pieniin yksityiskohtiin, jotka ovat välillä niin erikoisissa paikoissa, ettei perus tallaaja edes niihin kiinnittäisi huomiota. Anyways! Tämä koko musta pintanahkainen NB247 on simppeli, mutta nuo valkoiset pienet pallurat, jotka menevät nilkan ympäri tuovat mielestäni tähän malliin juuri oikean määrän mielenkiintoa.

 

 
Tietenkin tässä vaiheessa tulee myös oleelliseksi se että mistä, milloin ja miten!
Nämä kolme mallia kuuluvat New Balancen tämän syksyn mallistoon ja ovat nyt tulleet myyntiin! Etenkin nämä kolme mallia löydät The Atheletes Footin valikoimasta, sekä TAFin verkkokaupasta.

Jos joku haluaa suoran linkin tiettyyn malliin, niin helpottaakseni myös teidän elämää muutamalla klikkauksella niin laitan yksittäin jokaisesta linkit tähän 🙂

NEW BALANCE 247

NEW BALANCE 247 Luxe (Ruskea) Miesten
NEW BALANCE 247 Luxe (Vihreä) Miesten 
NEW BALANCE 247  V1 (Musta) Naisten