New Balance 574S IS HERE ! (Drop: 5.8.2017)


Kohta se on täällä! Uusi New Blanace 574S CW (colorway=värimaailma) on tulossa markkinoille 5.8.2017, eikä siihen ole kuin muutama päivä enään!

 

Mikä tämä “S” on? New Balancen vanha klassikko on nyt saanut vierelleen päivitetyn ja nykypäiväisen 574S (S=Sport) mallin! Tätä uutta S mallia on uudelleen muotoiltu nykypäiväisempään ja sporttisempaan suuntaan tuotu esille niitä asiota, jotka ovat tällä hetkellä sneaker-skenessä pinnalla. Isoin ero päivitetyssä mallissa on yksiosainen päällinen. Uudessa S mallissa ei ole erillistä kieltä, vaan koko päällinen on monille tuttu, “yksiosainen sukka” malli”. Tällä mallilla New Balance täyttää tyhjän kolon, mikä on brändille tullut urheilujalkineiden sekä lifesyle-jalkineiden välille!

Moni on varmasti odotellut, että milloin saadaan New Balancelta jotain uutta, nimittäin tähän mennessä NB on pääsääntöisesti tarjonnut vain klassikoita ja collabeja (yhteistyö julkaisuja).

Mielestäni tähän uuteen “S” malliin on myös paljon helpompi lähestyä. Muutamilla pienillä muutoksilla ollaan saatu aikaiseksi malli, joka on yksinkertainen ja omaan silmään täysin uuden ulottuvuuden antava, sporttinen lifestyle malli!  

Tähän mennessä olemme nähneet tästä 574S mallista 3 eri värivaihtoehtoa (musta + 2 vaaleata), jotka tulivat ensimmäisessä dropissa. Yhden Ronnie Fiegin kanssa tehdyn collabin, sekä valkoisen fiends & family version. Nyt pääsen vihdoin kuvien avulla esittelemään teille tämän uuden värinvaihtoehdon!

Eli tänään keskitytään tähän harmaaseen CW:hin, joka saa minulta ykköspaikan tähän mennessä nähdyistä värivaihtoehdoista. 

 

Tässä vaiheessa on hyvä mainita, että vaikka sneakerit ovat kuvissa miesmallin jalassa, niin näistä löytyy myös naisten malli!

 

Materiaaleina näissä on käytetty laadukasta nupukkinahkaa, joka kiertää kengän ympäri, joten nämä muokkaantuvat varmasti hyvin jokaisen jalkaan. Tämän lisäksi päällinen on hengittävää tekstiiliä, joten eipähän hikeenny jalat. Muutama nippeli tietoa vielä materiaaleista, itse “N” logo on pinta nahkaa ja pohja on modernisoitu 3D efektiä antavalla kuviolla.

 

Tämän New Balance 574S mallin löydät The Atheletes Footin hyllyltä sekä nettikaupasta, johon pääset TÄSTÄ!

 

 

 

  • Home Of Sneakers / Shava Sofy