Nike Air VaporMax – Vuoden Kowin Tulokas ?


 

Tässä se nyt on, Nike Air VaporMax

 

Ehkä tämän kevään eniten mielipiteitä jakava malli, joka saa kyllä tästä suunnasta vahvan vihreän valon! Pitkään ollaan “odoteltu” Nikeltä jotain uutta sekä erilaista, ja nyt me sitä osittain saimme. Itse Air-teknologia ei nyt ole se kaikista uusin teknologia, mutta tapa MITEN se on otettu mukaan tähän VaporMaxiin on aivan huikea. VaporMax:iin, on tosiaan laitettu Air:ia enemmän kuin yhteenkään edelliseen Nike Air malliin ja sillä tuotu tähän versioon lisää mukavuutta. Päällinen näissä VaporMaxeissa on myöskin Niken “ykkös” teknologiaa, eli Flyknit. Voisin jopa sano, että tämä on nyt se malli, mihin ollaan laitettu Niken kaikista parhaimmat teknologiat. 

Itse olen enemmän kuin fiiliksissä näistä, sillä kuulin monilta ystäviltäni, että kyseessä on erittäin kapea malli ja ettei se välttämättä sovi minun (leveään) jalkaan. Mutta kiitos Nike Eu:n pääsin testailemaan näitä VaporMaxeja muutama päivä ennen julkaisupäivää, ja totesin että hyvinhän ne istuu vähä leveämmällekkin jalalle! 

Mitoituksesta siis sen verran, että leveämpi jalkaiset ottakaa se teille perinteinen Nike koko TAI maximissaan puoli kokoa isommat. Muille suosittelen siinä ihan omassa klassisessa Nike Sportswear koossa pysymistä! 

Niin moni on kysellyt, että ovatko nämä oikeasti niin mukavat ja hyvät jalassa, kuten Ultraboostit ja tähän kysymykseen aion vastata videomuodossa, VaporMax VS. Ultraboost video siis tulossa! Stay tuned for that !! 🙂

 

 

Tästä kyseisestä mallista löydät kaikki lisätiedot TÄÄLTÄ!

 

 JA tottakai kiitos jälleen Eetulle kuvaus “sessioneista” !