Nike iD Air Max 95


2017, “Tää on mun vuosi”, i hope so. Viime vuosi oli sellaista raatamista aamusta iltaan, että huh huh. Viikonloput olivat bilettämisen sijaan editointia ja sähköpostien kirjoittelua, yöt valvottiin koneella ja muutaman tunnin unilla takasin töiden pariin alkoi tuntua arjelta. Eikä vuodesta selvitty ilman muutamaa burnouttia, mutta vuoden päätteeksi kun kelasin taaksepäin ja mietin, mitä kaikkea sen yhden vuoden aikana on saavuttanut, niin ei kyllä raskaat viikot ja kuukaudet kaduta ollenkaan. 

Startataan tämä vuosi kivenkovalla mallilla, aka AM95 ja kaikenlisäksi vielä iD:nä. Suurin syy siihen että tein Nike iD tähän Air Max 95 pohjaan oli, etten omistanut yhtäkään AM95. Henkilökohtaisesti malli ei tuntunut “minun kengältäni”, vaikka monille se onkin tämän hetken kuumin malli. En yleisesti ottaen ole koskaan ollut Air Max fani, eikä tämäkään malli siihen tehnyt muutosta. Tosin joillekin se sopii kuin nyrkki silmään.

iD:n suunnittelemiseen meni vajaa 15 minuuttia, valitsin materiaaleiksi sueden sekä pintanahkaisen päällisen, roiskemaalilla varustetun välipohja sekä “icy bottom” pohjan. Icy bottomista tulikin mieleen, että mallin väritkin antavat aika “kylmän” viban.

Sen pidemmittä puheitta, jännitysrummutusta… ja kuvat olkaa hyvä! Ps. niitä on nyt normaalia enemmän.

 

 

käykää tosiaan testailemassa ja leikkimässä Nike iD:eetä TÄSTÄ! Sieltä vaan valitsemaan malli minkä haluaa customoida ja sitten mielikuvitus vilkkaaksi.

Minä jälleen kiitän ja kuittaan BLESS! 

  • Home Of Sneakers / Shava Sofy