Puma Is Back In The Business – TSUGI SHINSEI


Voi Puma Puma Puma.. Minkä menit tekemään… No takasin geimiin tulit ! 

Pitkään oon odottanut, että milloin Puma päättää lopettaa ujostelun ja lähtee tekemään jotain uutta ja erilaista eikä luota vanhoihin klassikko malleihinsa. Ja nyt se tapahtuu! Tässä muutamien kuukausien aikana ollaan nähty jo pari uutta mallia Pumalta ja tässä on yksi uusimpiin kuuluva malli, Tsugi Shinsei. 

 

Mikä tekee tästä niin hyvän?

 

Yksityiskohdat. Mitään huippu teknologiaa taikka materiaalia ei tässä mallissa ole käytetty, mutta sen sijaan fokus on laitettu ulkonäköön sekä pieniin yksityiskohtiin. And thats what i like! Kuvioitu pohja sekä välipohja, sukkamalli, erillinen kieli, strap pulltab, nahkainen yksityiskohta. Ja tietenkin se paras sekä ehdottomasti tämän mallin vahvin yksityiskohta, nauhoitus! Sivussa menevät nauhat tuovat tähän malliin eloa ja asennetta. 

 

 

Mitoitus – Saatavuus – Hinta

 

Mitoitus, itselläni on näistä sama koko mitä kaikissa Puman kengissä, mutta muhin brändeihin verrattuna, Puman mitoitus on isompaa (Esim Niken EU40 vastaa samaa kuin Puman EU39). Ja kuten myös Puman omillakin sivuilla ohjeistetaan kannattaa ottaa koko pienempi mitä normaalisti käyttää. 

Saatavuus, Tsugi Shinseita myy Suomessa The Athletes Footilla sekä ainakin Stockmannilla (Helsingin keskustassa). Ja Tottakai Puman omilta sivuilta löytyy. Puman sivuilta löydät tämän värin lisäksi myös kokovalkoisen, vaaleanharmaan sekä oliivinvihreän! 

Hinta, 120€.

Iso Kiitos myös Eetu Järvelle, tää jäbä jaksaa aina lähee messiin kuvailemaan. Käykää Tsekkaamassa Eetun Blogia -> World Is Your Runway 

  • Home Of Sneakers / Shava Sofy