Reebok – Instapump – Limited Edt. Fury by SBTG


Reebokin Instapump on Suomessa vähemmän nähty malli, mutta mielestäni yksi Reebokin huikeimpia malleja. Moni muukin brändi on ottanut tästä mallista vaikutteita omiin designeihin. Vaikka malli onkin melko futuristisen näköinen, on se mielestäni melko helppo yhdistää asuun. Toki tämä CW (colorway) on melko räväkkä sen lisäksi, että mallikin on erikoinen. Moni pidempää HOS:ia seurannut tietää, että yleensä tänne tulee melko hillittyjä värejä sekä malleja, mutta nyt keväästä lähtien olen päättänyt kokeilla vähän erikoisempiakin vaihtoehtoja ja värejä! Enkä kyllä kadu hetkeäkään.

Instapumpin mitoituksesta voin sanoa, että suosittelen puoli kokoa pienempien hankkimista, esim. Nike:n kokoihin verrattuna. Itse otin kokonaisen koon pienemmät ja se oli hitusen liian pieni, joten puoli kokoa alaspäin, niin kaikki hyvin!

 

 

Minkä housujen / asun kanssa sopii parhaiten?

Joggerit ovat ylivoimainen suosikkini näiden kanssa. Antaa huomion täysin kengille. Ja asuna menisin jollain hillityllä, joka antaa vielä enemmän fokusta kengille. Toki riippuu, mikä CW on kyseessä. Esim. jos olet hankkimassa/hankkinut koko valkoiset, mustat yms. simppelin vaihtoehdon, silloin muuttaisin asua niin, että koko asu on näyttävä.

 

 

Mikä on Instapumpin idea?

Instapump on nimensä mukaisesti malli, missä pumppaamalla tuota kielessä olevaa muovista nappia täyttyy “välittömästi” kengän ympärillä oleva “ilmapatja”. Ja taas sen vieressä oleva pienempi nappi vapauttaa ilman pois ilmapatjasta.Nyt jokainen on kartalla siitä, mikä Instapump on. Voidaan siis siirtyä itse kuviin ! 🙂

Nyt jokainen on kartalla siitä, mikä Instapump on. Voidaan siis siirtyä itse kuviin ! 🙂

 

  • Home Of Sneakers / Shava Sofy
    > Photography support by Eetu Järvi